Giacomo Puccini: Òpera”Madama Butterfly” Ària: -Un bel dì, vedremo- – Renné Fleming, London Philharmonic Orchestra, Sir Charles Mackerras, Giuseppe Giacosa, Luigi Illica

Provided to YouTube by Universal Music

Group Puccini: Madama Butterfly / Act 2 – Un bel dì vedremo · Renée Fleming · London Philharmonic Orchestra · Sir Charles Mackerras Renée Fleming ℗ 2000 Decca Music Group Limited Released on: 2000-01-01 Producer: Michael Haas Studio Personnel, Balance Engineer: Jonathan Stokes Studio Personnel, Balance Engineer: Philip Siney Composer: Giacomo Puccini Author: Giuseppe Giacosa Author: Luigi Illica

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in: Logo

Esteu comentant fent servir el compte Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s