Wolfgang Amadeus Mozart: Klarinetkoncert in A Major (KV622) – Martin Fröst, Danmarks Radio SymfoniOrkestret, Thomas Søndergaard

Mozart – Klarinetkoncert i A (KV622) –

Martin Fröst – Danmarks Radio SymfoniOrkestret – Thomas Søndergaard.

1. Allegro.

2. Adagio 12;52.

3. Rondo. Allegro 19;32

© Danmarks Radio, Léonie Sonning music award, 600.000, MartinFröst, Danmarks Radio SymfoniOrkestret, Thomas Søndergaard, Mozart Klarinetkoncert, A-major, KV622, Public Domain (Content License) The Clarinet is a basset clarinet in A with extended range down to low C.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s